عناصر کپسول ولوومن +50
لوتئین (Lutein Esters)
یک کاروتنوئید است که دارای خواص ضدالتهابی می باشد. لوتئین در محافظت از پوست در برابر اشعه فرابنفش، بهبود عملکرد شناختی،حفظ سلامت چشم، پیشگیری از ابتلا به دژنراسیون ماکولا وابسته به سن و آب مرواید، کاهش خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی عروقی موثر است. این آنتی اکسیدان منجر به افزایش رنگدانه ماکولا ، بهبود دید در بیماران مبتلا به تخریب ماکولای وابسته به سن و بهبود سایر بیماری های چشمی می شود.
عصاره چای سبز (green tea extract)
چای سبز از برگ گیاه camelia sinensis گرفته می شود. بیشترین محتوای آنتی اکسیدان چای سبز از ترکیباتی به اسم فلاونول ها به ویژه نوعی از آن موسوم به کاتچین تشکیل شده است. ماده موثره چای سبز اپی گالوکاتچین گالات یا به اختصار EGCG است. این ماده یک آنتی اکسیدان بسیار قوی است. چای سبز به دلیل داشتن کوئرسیتن و کافئین در کنترل ریزش مو ، تقویت معده ، کاهش وزن و چربی سوزی موثر است. این ماده در پیشگیری از سرطان ها ، التهابات ، کاهش کلسترول و خطر بیماری های قلبی و بهبود سیستم ایمنی موثر است.
بیوفلاونوئید مرکبات (Citrus Bioflavonoids)
اثرات مفید بیوفلاونوئید های مرکبات نه تنها به دلیل مقادیر بالای ویتامین ها و مواد معدنی بلکه به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی فلاونوئید های آنهاست . فلاونوئیدها با خاصیت آنتی اکسیدانی از بدن در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کنند و قادرند باتقویت گردش خون و پیشگیری از ابتلا به سرطان، گرفتگی عروق، بیماری های قلبی و همچنین دارا بودن خاصیت ضدالتهابی و ضد میکروبی در حفظ سلامتی موثر می باشند.
مشاهده بیشتر…
بتاکاروتن (Betacarotene)
کاروتنوئیدها رنگدانه های طبیعی هستند که توسط گیاهان سنتز می شوند. بتاکاروتن نوعی کاروتنوئید و پیش ساز ویتامین A می باشد. با گذشت زمان و افزایش سن بینایی به دلیل فرآیند اکسیداسیون ها کم می شود و بینایی ما کاهش می یابد. تحقیقات نشان می دهد سطح بالای کاروتنوئیدها در خون خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا مرتبط با سن را تا 35 درصد کاهش می دهد.
بتاکاروتن در کنارمواد مغذی مانند روی، ویتامینC و E نقش بسزایی در سلامت سلول های بینایی دارد. همچنین این ماده با خاصیت آنتی اکسیدانی در کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سرطان و بیماری های مرتبط باچشم و اختلالات شناختی مانند بیماری آلزایمر موثر است.
ویتامین C (Vitamin C)
این ویتامین به دلیل خاصیت اکسیدانی از ابتلا به بیماری هایی نظیر سرطان، بیماری های قلبی و عروقی ، استئوآرتریت ، آب مروارید و دژنراسیون ماکولا وابسته به سن جلوگیری می کند. جذب این ویتامین با افزایش سن کاهش می یابدو برای تأمین نیاز روزانه آن مصرف مکمل ضروری می باشد. ویتامینC همچنین در متابولیسم پروتئین ها نیز نقش داردو برای ساخت کلاژن ، ال کارنتین و انتقال دهنده عصبی موردنیاز است.
ویتامین E
جزو ویتامین های محلول در چربی می باشد و یکی از مهم ترین آنتی اکسیدان ها به شمار می آید. تحقیقات نشان می دهد این ویتامین از ایجاد مشکلات چشمی مرتبط با سن ، مشکلات عروق کرونری قلب و مشکلات شناختی جلوگیری می کند . همچنین پیری پوست را به تعویق می اندازد و از بروز برخی بیماری های پوستی جلوگیری می کند.
ویتامین B1
از ویتامین های محلول در آب می باشد . این ویتامین نقش مهمی در متابولیسم قندها و تولید انرژی در بهبود عملکرد سیستم عصبی دارد. کمبود این ماده باعث کاهش وزن، احساس خستگی، بی اشتهایی و ضعف حافظه می شود.
ویتامین های گروه B
این ویتامین ها نقش های بسیاری را در بدن بر عهده دارند از قبیل :
-افزایش و تقویت میزان متابولیسم و سوخت و ساز بدن
-تقویت سلامت پوست و افزایش قدرت عضلانی
-افزایش سلامت سیستم ایمنی و دستگاه عصبی
ویتامین D (Vitamin D)
با افزایش سن بیستر در معرض کمبود ویتامین D قرار می گیرند. زیرا توانایی پوست در سنتز ویتامین D با افزایش سن کاهش می یابد.
روی (Zinc)
روی جزو 15 عنصر معدنی و ضروری است که بدن ما به آن نیاز دارد. این ماده معدنی سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و بدن را در مقابل بیماری ها مقاوم می کند.همچنین روی با جلوگیری از آسیب سلولی در شبکیه چشم ، پیشرفت دژنراسیون ماکولای وابسته به سن و کاهش بینایی در افراد مسن را به تأخیر می اندازد.
مس (copper)
مس در متابولیسم انرژی ، ساخت کلاژن و ملانین ( رنگدانه پوست) حفظ سلول های عصبی و تقویت سیستم ایمنی ، جذب و انتقال و عملکرد آهن (در ساختن گلبول های قرمز خون) و تشکیل استخوان نقش دارد. پایین بودن سطح مس در بدن می تواند منجر به آنمی ( کم خونی ) ، پایین آمدن دمای بدن ، شکستگی استخوان، استئوپورز(پوکی استخوان) از بین رفتن زنگدانه های پوست و مشکلات تیروئید شود . مس به دلیل خاصیت آنتی اکسیدانی به کاهش تولید رادیکال های آزاد کمک می کند.مطالعات نشان میدهد کمبود مس با بیماری های آلزایمر، منکز (menkes) ارتباط دارد.
آلفالیپوئیک اسیدALA (Alpha Lipoic Acid)
اسید آلفا لیپوئیک یک آنتی اکسیدان بسیار قوی و فعال بوده و با رادیکال های آزاد مبارزه می کند . بسیاری از آنتی اکسیدان ها محلول در آب می باشند بدین معنی که فقط در آب فعال می باشند و برخی دیگر محلول در چربی میباشند و فقط در بافت چربی فعالیت میکنند اما لیپوئیک اسید محلول در هر محیط می باشد لذا در تمام بافت ها و قسمت های بدن وجود داشته و قادر به فعالیت می باشد. این ماده همچنین به احیا سایر آنتی اکسیدان های بدن مانند C و E کمک می کند که این آنتی اکسیدان ها اثر قابل توجهی در مقابله با پیری پوست و ایجاد چین و چروک و جوانسازی پوست صورت دارد.
آلفالیپوئیک اسید متابولیسم چربی و گلوکز را افزایش میدهد و باعث کاهش اشتها ، تسریع بهبود آسیب های بافتی و بهبود عملکرد سیستم عصبی میشود . با توجه به خاصیت آنتی اکسیدانی این ماده به نظر میرسد که استفاده از مکمل آن بتواند از تخریب سیستم عصبی جلوگیری کند . مطالعات بر روی سالمندان نشان میدهد این مکمل باعث بهبود وضعیت حافظه و به تعویق انداختن بیماری آلزایمر شده است .
ال کارنتین L-Carnitine
یکی از مشهورترین ترکیباتی است که به اثرات چربی سوزی ، کاهش وزن و بهبود عملکرد ورزشی شناخته میشود . ال کارنتین با انتقال اسید های چرب به میتوکندری سلول های بدن نقش مهمی در تولید انرژی از چربی ها دارد . مطالعات نشان میدهد این ماده میتواند با کاهش قند خون ، فشار خون ، کاهش نارسایی قلبی و کاهش مرگ و میر در بیماران قلبی و عروقی مرتبط باشد .